Fijne vakantie

Dag allemaal,

 

Vandaag is het de laatste dag van de maand juni, einde van het seizoen 2019 – 2020. Het was een heel bijzonder seizoen, een periode die we nooit zullen vergeten en dat had niets met fotografie te maken, maar wel met gezondheid en gevoel van (on)veiligheid.

Na maanden van stilte, hebben we het seizoen gelukkig kunnen afsluiten met een aardig aantal leden bij de Luie Tuinman. Fijn was het om elkaar weer te zien en te spreken en tegelijk te kunnen genieten van de mooie tuin en misschien nog wat fotograferen.

 

Het is gebruikelijk om tijdens de laatste clubavond van het seizoen de meegebrachte wedstrijdfoto’s te presenteren en via stemmen te bepalen welke de winnende foto is. Dit jaar hebben we deze foto’s gepresenteerd op onze website. In totaal hebben 12 mensen hun foto over ‘muziek’ ingeleverd en online hebben jullie gekozen voor de mooiste foto. We hebben een winnaar: met een grote meerderheid is gekozen voor foto 1, van Ameling. Van harte gefeliciteerd Ameling met deze prachtige foto.

clubwedstrijd 1

 

 

Na de zomervakantie starten we weer met de clubavonden, op dinsdag 1 september om 19.30 uur in de Oosterkerk. Zoals jullie weten hebben we dan een andere, grotere zaal, waar we allemaal kunnen zitten met 1,5 meter afstand van elkaar. Voor deze eerste clubavond hebben we een opdracht en deze luidt: maak een foto van “de zomer van 2020 in Coronatijd”. Je hebt dus precies 2 maanden om hiermee aan de slag te gaan.

Verder kunnen we nu ook vertellen dat de wedstrijdfoto 2020 – 2021 als onderwerp heeft: het bijzondere in het gewone. Dit klinkt heel abstract, maar denk aan iets wat je heel gewoon of vanzelfsprekend vindt, maar als je iets beter of anders kijkt, zie je soms iets heel bijzonders.

 

Het rooster voor de kettingfoto krijgen jullie binnenkort, deze begint in ieder geval met de foto van Ameling.

 

Dan rest mij nog jullie een hele mooie, rustige en gezonde zomer toe te wensen en dan zien we elkaar weer op 1 september.

 

Hartelijke groeten,

 

Harmke