Clubavond

Gisteravond hadden we de 4e clubavond van dit seizoen. Met een klein groepje van ca. 10 mensen was het toch een intensieve avond. Voor de opdracht ‘vergeten, verloren, achtergelaten’ werden veel foto’s ingeleverd. Het aanleveren van digitale foto’s nodigt misschien toch uit tot meer productie. Geprinte foto’s in een bijpassend passe-partout zijn ongetwijfeld mooier, maar in deze situatie is de beamer toch een uitkomst.

Natuurlijk blijft het afwachten of we kunnen doorgaan met de clubavonden, maar ik mag wel zeggen dat ze het in de Oosterkerk goed voor elkaar hebben. Zie ook bijgaande foto van gisteravond.

Voor degenen die afwachten tot het weer helemaal veilig is, hebben we alle begrip. Ondertussen mag je best je foto’s digitaal sturen, die nemen we dan wel mee tijdens de clubavond. Zo heeft Ameling ook foto’s doorgestuurd die we gisteravond hebben bekeken.

 

We moeten toch plannen blijven maken, dus voor de volgende clubavond (3 november) hebben we weer een opdracht en je mag dan zelf kiezen of je de foto (‘s)  wilt afdrukken of dat je de foto(‘s) meeneemt op een USB stick. We zetten dan de ezel klaar en de beamer.

De opdracht voor deze avond is: maak een foto op basis van een van de volgende boektitels, deze kan betrekking hebben op de inhoud van het boek of de titel, kies maar:

 

Het familieportret          –             Jenna Bloem

Turks fruit                        –             Jan Wolkers

De avonden                     –             Gerard Reve

De een en de ander       –             Toon Tellegen

Het pauperparadijs       –             Suzanna Jansen

 

Veel succes, blijf voorzichtig en

vriendelijke groeten,

 

Harmke